Övriga behandlingar/hembesök

Healing:

Rei betyder Universell och Ki är Livsenergin som flödar genom allt levande. Jag är alltså en kanal för Universums helande energi, och när jag ger dig Healing så aktiverar du Ki inom dig själv. Denna metod kan vara mycket effektiv för att få kroppen och själen att släppa på  gammalt "skräp" man har samlat på sig under Livet. Det stabiliserar även kroppens Energifält.

 

Innerlig Healingmeditation:

Den här behandligen/metoden är mycket bra om du t.ex bär på gamla trauman eller en depression som har svårt att släppa. Den funkar lika bra om du också mer vill utforska hur Närhet kan lindra både psykiskt och fysiskt i våran kropp.

Det börjar med att vi möts i en stilla ögonövning för att se vad det undermedvetna och själen kan ha för budskap, och för att komma ner riktigt på djupet i lugn och harmoni. Sedan omfamnar vi varandra, och känner in magin och stillheten som uppstår då våran hjärtan möts. Om du önskar så inleder vi en stund med ett samtal där du får berätta fritt om dig och vad du känner och har för tankar, och övningen tar sedan ca 30 minuter. Den kan göras både sittande på en madrass på golvet, eller på varsin stol, det som känns bäst för Dig

 

 

Andningsträning:

Många av oss idag går omkring med ett felaktigt andningsbeteende. Vi andas snabbt och ytligt och ofta med munnen, pga att vi har gått omkring med stress i våra kroppar allt för länge. Denna typ av andning kan leda till besvär med t.ex Ångest, som i sin tur kan leda till en känsla av att inte få tillräckligt med luft och även kroppssmärtor. Många kan också känna igen sig med att ofta gå omkring med igentäppta Bihålor. De flesta märker tyvärr inte att de har börjat att andas på ett felaktigt sätt, det är kopplat till många typer av Hälsoproblem i dagens samhälle.

 

 

 

 

Hembesök:

Går att ordna vid förfrågan via SMS/mail

Är det EJ inbokat några hembesök senast 2 dagar innan, så tar jag emot som vanligt i min lokal i Hallsberg som bokas via Boka Direkthttp://gladjelyckan.bokadirekt.se/