Övriga behandlingar/hembesök

För dig i Hallsberg, Kumla & Örebro med omnejd.

Taktil Massage:

Beröringsmassagen(Taktila) använder jag för att få ditt MåBra-hormon Oxytocin att flöda i kroppen. Det gör att du kan släppa känslor av rädsla, obehag, otrygghet etc., och i stället uppleva känslor som närhet, trygghet och värme.

 

 

Innerlig Healingmeditation:

Den här behandligen/metoden är mycket bra om du t.ex bär på gamla trauman eller en depression som har svårt att släppa. Den funkar lika bra om du också mer vill utforska hur Närhet kan lindra både psykiskt och fysiskt i våran kropp.

Det börjar med att vi möts i en stilla ögonövning för att se vad det undermedvetna och själen kan ha för budskap, och för att komma ner riktigt på djupet i lugn och harmoni. Sedan omfamnar vi varandra, och känner in magin och stillheten som uppstår då våran hjärtan möts. Om du önskar så inleder vi en stund med ett samtal där du får berätta fritt om dig och vad du känner och har för tankar, och övningen tar sedan ca 30 minuter. Den kan göras både sittande på en madrass på golvet, eller på varsin stol, det som känns bäst för Dig

 

 

Andningsträning:

Många av oss idag går omkring med ett felaktigt andningsbeteende. Vi andas snabbt och ytligt och ofta med munnen, pga att vi har gått omkring med stress i våra kroppar allt för länge. Denna typ av andning kan leda till besvär med t.ex Ångest, som i sin tur kan leda till en känsla av att inte få tillräckligt med luft och även kroppssmärtor. Många kan också känna igen sig med att ofta gå omkring med igentäppta Bihålor. De flesta märker tyvärr inte att de har börjat att andas på ett felaktigt sätt, det är kopplat till många typer av Hälsoproblem i dagens samhälle.

 

 

Hälsokonsultation:

Känns det som att allt inte är som det ska i kroppen och att du inte känner dig som vanligt? Jag kan hjälpa dig med att lista ut vad det tänkbara felet kan vara med hjälp av en hälsokonsultation. Är du intresserad till hjälp av mig är du varmt välkommen att höra av dig. Jag finns för i Hallsberg, men även i Kumla och Örebro, bor du i närliggande städer kan jag även ta mig till dig för ett hembesök för en hälsokonsultation. 

 

 

Hembesök:

Jag gör hembesök för dig som inte vill eller har möjligheten att komma till mig. Jag är i första hand i Hallsberg, men jag kan även ta mig till Kumla och Örebro med omnejd om det önskas. 

Det går självklart att ordna vid förfrågan via SMS/mail

martin.wijkstrom@gladjelyckan.se  0732-629831