Föreläsning för Dig

"Är det DU som styr skutan eller går DITT LIV på autopilot ??!!" En föreläsning om att agera i medvetenhet för hälsan, glädjen och kärleken till DITT LIV

 

Min filosofi är att vi behöver ta tag i och ta kontroll över våra liv, och börja att bry oss om oss själva mycket mer. Vi behöver släppa Jantepräglingarna som styr många av oss väldigt mycket, och i stället fråga oss; ”Vad är det JAG mår bäst av?” När vi blir medvetna om varför vi mår som som vi mår, så behöver vi agera för att vända vårat liv. Vi bör verkligen söka rätt på Kärleken till oss själva.

Min ambition och livsidé är att genom kurser, föreläsningar och event få dig och oss alla att anamma mer Glädje i livet. Livet har kanske varit lite si så där på sistone, lusten och lyckan infinner sig inte riktigt? Stressen rotar sig tyvärr oftare djupt hos många av oss nu för tiden, och den gör oss till slut sjuka på ett eller annat sätt.

Jag vill tillsammans med er arbeta så att vi kan förebygga att man hamnar i utmattning/utbrändhet. Jag kommer gärna ut till er(företaget, arbetsplatsen, föreningen etc.) och föreläser i hur vi kan ”mota olle i grind” när det det gäller stressen och synen vi har på oss själva. Efter det kan vi kolla på om ni önskar en dagskurs där vi går mer på djupet med att hitta tillbaka till Glädjen i livet. 

Priser se BOKNING