Hitta Tillbaka Till Glädjen i Livet - Sommarkurs - 23/6 + en lördag

 

 Trött, Utmattad, Utbränd, går livet på Tomgång, är det allmänt Grått och Trist??  Tampas du kanske med en Depression du INTE får bukt med??

 

Ibland blir livet inte riktigt som man har/hade tänkt sig, det har helt enkelt bara kört fast. Kan du ibland känna den där avsaknaden av Glädje och Harmoni i Livet? Då är DU varmt välkommen på min Kurs i sommar. Den kommer att bestå av mycket härliga lekfulla övningar, varvat med medveten närvaro/meditation samt underbara närhetsövningar.

Det ställs absolut Inga Krav på Prestation, utan allt utgår ifrån din Glädje och Fria Vilja. Min önskan/intention är hjälpa er att hitta den där Härliga Livsgnistan igen. Kursen kommer att präglas av Humor, Värme, Harmoni och Lekfullhet. Den är förlagd på 2 lördagar, och håller på mellan kl. 10-15. Max antal deltagare är 12 st, och vi bestämmer datum för kursdag nr 2 på plats.

 

 Kostnad: 600:-/tillfälle eller 1000:- för båda tillfällena . Lunch/Kaffe/Te ingår

Anmälan: Bokning/betalning senast 1 vecka innan kursstart via mail med namn och tel.nr till nedanståendeBETALNING(600:-/1000:-) = BOKAD PLATS

 

Förfrågan: 0732-629831 (Mån/fred 13-16 tisd-ons-tors 08-09.00), martin.wijkstrom@gladjelyckan.se

Betalning: Via Kort/faktura/swish senast 1 vecka innan kursstart.

Kursledare: Martin Wijkström

Plats: Friskcentralen Helheten, Norra Grev Rosengatan 3, Örebro, 3 tr

OBS - En Mycket Intressant och Rolig och Underbar övning utlovas till denna kurs, som inte var med på den förra omgången - OBS

 

Jag önskar er Varmt Välkomna Hjärta

 

 

 

 

Frigörande Glädjedans

Jag kommer att guida er genom dansen, så att NI tryggt kan finna eran egen GLÄDJERYTM. Alla dansar utan krav på prestation, och i sin egen takt. Vi börjar med lugn musik för att känna in kroppen och sin plats i rummet. Sedan smyger vi vidare med upptempo, för att sen igen på slutet gå ner i takt.

Jag kommer delvis att leda, men mycket kommer att utgå från den Fria dansenDock så leder jag de som känner att de vill/behöver bli ledda, tills man själv känner sig fri att släppaloss.  Delaktighet är också något som ligger mig varmt om hjärtat, att NI är med och utvecklar den tillsammans med mig. Skulle kunna vara att den t.ex byggs vidare mot mer kontaktimproviserad dans.

Vi avslutar med en stilla avslappning, för att landa och känna in allt härligt som har hänt i kropp och själ. Det blir både Afrikanska rytmer mixat med musik från 70-talet och framåt(pop-rock-disco) Kom och och unna DIG SJÄLV denna EGENTID, så skapar VI en massa härlig Glädje tillsammans !!!


lördagar den kl. 14.30-16FRIVILLIGT BIDRAG - Betala det DU tycker att det är värtObligatorisk Anmälan med namn och mobilnr via mail/sms senast dagen innan
Nästkommande datum: 5/5, 12/5, 19/5, 26/5 och 2/6

 

Känner du någon lördag för att vara spontan, så skicka gärna ett SMS lite innan så att VI ÄR DÄR Ler stort   DANSEN BLIR AV VID MINST 2 FÖRANMÄLDA, då jag har 6 mil ToR till stan Blinkar

 

0732-629831 — gladjelyckan.se

martin.wijkstrom@gladjelyckan.se

Plats: Helheten, Norra Grevroseng. 3, 3 tr

Hjärtligt Välkomna önskar Martin på  HjärtaGlädjeLyckanHjärta