Bokning, Priser och Tider

Grundpriset ligger på  350:-/700:-(ca 30/60 minuter) (upp till 90 minuter vid första besöket vid Konsultation.) (Dock samma pris som vid 60 minuter(första besöket), boka 90 minuter på Boka Direkt)

Jag rekommenderar att ALLTID att boka in 60 minuter första gången vi ses, om du känner att du skulle behöva tala med mig en stund innan behandlingen.

 

NYHET:

Från och med den 27/1-20 börjar jag att ta emot hemma hos mig utanför FRÖVI. Det kommer att bli måndagar, torsdagar och fredagar kl 13-18 OJÄMNA veckor. Bokningsbara tider:

Mån/tors/fred - 13-15.30 och 16.30-18

Boka via mail/SMS med önskad behandling och tid till: martin.wijkstrom@gladjelyckan.se 

eller 0732-629831 

 

¤ Vecka 5-9 har jag 50% på ALLA behandlingar för att fira detta(gäller självklart även i HALLSBERG)🙂💔

 

Behöver du komma inom 12 timmar och inte kan boka via Boka Direkt, hör av dig så löser vi det❤

 

 

Boka tid: Boka Direkt

 

❤Nu kan du även köpa klippkort: 5 ggr 30 min(1375:-)  5 ggr 60 min(2500:-)

 

❤Betalning sker med kort/swish/jämna kontanter

 

Bokning/förfrågan angående kurser/föreläsningar/ gör du smidigast under Kontakt eller via mail: martin.wijkstrom@gladjelyckan.se


Livs-Glädjekonsultation/behandlingar(Taktil massage, Healing etc.) bokar du smidigast här:

www.gladjelyckan.bokadirekt.se/

Föreläsning/Kurs

Jag kommer mycket gärna och föreläser/håller kurs/workshop för er om mina erfarenheter om att hitta till Glädjen och Lyckan i livet igen. Vilka beslut ska jag ta för må BRA och sätta mig själv i fokus. Vi tar upp vad som sker med oss när vi tar beslut i Rädsla, och vilka konsekvenser det får för oss och vårat mående/våran hälsa. Vi lär oss också att säga JA/NEJ till människor/situationer, så att det blir Bäst för Oss. NI får alltid vara med och styra hur kursen/föreläsningen blir, det är då VI skapar MAGI.

Priserna på kurser/föreläsningar inkl. resa inom ca 5 mils radie från Örebro. Pris sätts alltid individuellt i ett härligt samtal !!!